Yasmin.
SITE ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Tutorial blogskin comel-II
Tuesday, 7 February 2012 • 08:34 • 0 comments
Assalamualaikum :)

This tutor untuk sesiapa yang nak pakai blogskin okay :) so , kita mulakan yaa ? Okeh !

Mula-II 

Dashboard -> Design -> Edit html

Korang tekan Revert to classic template mcm gamba kat bawah nie ehh ? :)


okay ! Dah tekan ? suda tekan ? Okay , bagos .
Okay , nnt dia akan keluar Setting Were Saved Successfully

Okay , skrg korang abaikan ny dulu k ? tinggalkan blog korang jap . elehh , kejap jee pon . then , korang pegi  -> sini , sini atau sini

Okay , korang pileh laa yg mane korang nak . yg comel-II belaka semua tu . lepas tu bukak k ? then , korang scroll ke bawah siket . korang tengok belah kanan . kanan blah mana ? nnt korang akan jumpa gamba mcm ny 

*Click to Giant

Okay ! korang bole preview dulu . tetibe burok , habis . kena padam tu balek la , apa la . then , kalau korang suka yg tu , tekan Blogger Main .

Then , korang bukak file yg korang dah download tu . Contoh dia


Okay . Dah ? *Abaikan desktop tu* Sekarang korang copy code dalam tu . then , pastekan kat blog tadi . alaa , tempat yg korang abaikan tadi tu . okay , faham ? 
Dah replace code dia , korang save la , okay ? Faham ke tak ny ? Sorry kalau tak faham :)

Okay ! nnt kan tutorial untok edit blogskin pulak , okay ?! Sabar siket yaa ? Kbyee . Assalamualaikum :)

*Sorry kalau myn ajar laju sangat :)*







PASTFUTURE
MY WORDS;
Hey you , yeah you . No , not you . That other one . You right there ? Yes you . My name is Yasmin. Already forteen years old and now stay in Malaysian.



back to default bg
GIVE ME YOUR WORDS;

"



OTHERS;

>> Our Anniversary
date : 24 March 2013
at:6.37pm


>> YongHwa's Birthday
date : 22 June
at: 12am


>> My Birthday
date: 8 December
at: 12am