Yasmin.
SITE ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Tutorial Edit Blogskin Comel-II (Part 2)
Wednesday, 15 February 2012 • 06:06 • 0 comments
Assalamualaikum ^_^

Adohhh ! , nak tahu ? nak tahu tak ? tadi , mase myn tngh tido , kawan myn call . myn angkat je , terus dia jerit . Dia jerit mcm ni W0I ! , TID0 LAGI KE ?! APE PUNYA ANAK DARE NI ! BANGUN LA ! BUAT TUT0RIAL , B0D0H ! AKU NK TUKAR HEADER ! CAMANE NAK TUKAR HEADER ?! BANGUN !!!!!!! 

0hh , myn takde salam takde ape , tetibe jerit . terkezott ! Adohh.. kk takpe . tak kesah pon . sbb tngh happy meyh :) bangun tidur kena maki , mmg happy laa !
So , itu la diaa . kali ni nak ajar camane nak tukar header untok yg pakai skin ni . Kehh , mula ? Yeah , mula !

Dashboard -> Template

Ctrl-F serentak ! carik ..
<head>
Elehh , sbenanya takpayah tekan Ctrl-F pon takpe . sbb , korang click je template , ade terus . atas skali dalam 'kotak' tu .

Dalam bulatan merah tu code header dia . korang gantikan je code tu dengan code header yg korang nak . Bukan semua blogskin letak header dekat code ni okay . so , jngn call myn ke IM myn ke nak maki-II . Hua hua hua :P

Cara nak cari header blogskin , code mesti belah-II atas . kalau korang nak pakai skin , pastu nak jugak tuka header , kena cari dulu mana code dia . korang kena rajinkan diri je untok cari . Okay ? 

okehh ! , siap ! senang je kan ? petik jari je la . Okay , puas hati ? haiyaa , kalau ye pon takpayah la nak maki-II mase orang tido -.- kehh , Good Luck ! Assalamualaikum :D




PASTFUTURE
MY WORDS;
Hey you , yeah you . No , not you . That other one . You right there ? Yes you . My name is Yasmin. Already forteen years old and now stay in Malaysian.



back to default bg
GIVE ME YOUR WORDS;

"



OTHERS;

>> Our Anniversary
date : 24 March 2013
at:6.37pm


>> YongHwa's Birthday
date : 22 June
at: 12am


>> My Birthday
date: 8 December
at: 12am