Yasmin.
SITE ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Add comment ( Pop up window)
Wednesday, 19 September 2012 • 07:49 • 0 comments

Assalamualaikum ;) Hari nie myn nak ajar supaya orang boley comment post kita nie . Sesetengah skin mmg dah ada tempat comment tu tp tak boley comment . bila korang klik tempat nak comment tu , dia akan terbuka mcm post biasa je . sesetengah pula takda tempat comment and nak supaya orang boley comment post dia . so , ikut step nie 

Design -> Template

Ctrl+f untuk dapatkan code .
</Blogger>
Then copy code nie :
<BlogItemCommentsEnabled><a class="comments" href="https://www.blogger.com/comment.g?blogID=BLOG ID&postID=<$BlogItemNumber$>&isPopup=true" onclick="window.open('https://www.blogger.com/comment.g?blogID=BLOG ID&postID=<$BlogItemNumber$>&isPopup=true', 'bloggerPopup', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=1,menubar=0,resizable=1,width=400,height=450');return false;"><$BlogItemCommentCount$> comment(s)</a></BlogItemCommentsEnabled>
Paste di atas code </Blogger> tadi .

Preview and save :)

Lepas tu untuk pop up window nie pula .

Dashboard -> Setting -> Comments

Then scroll ke bawah and cari ayat Comment from placement . Tick Pop up Window .

Merah : Gantikan dekat BLOG ID korang .


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hey you , yeah you . No , not you . That other one . You right there ? Yes you . My name is Yasmin. Already forteen years old and now stay in Malaysian.



back to default bg
GIVE ME YOUR WORDS;

"



OTHERS;

>> Our Anniversary
date : 24 March 2013
at:6.37pm


>> YongHwa's Birthday
date : 22 June
at: 12am


>> My Birthday
date: 8 December
at: 12am