Yasmin.
SITE ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Facebook Like Button For Fanpage
Saturday, 18 February 2012 • 23:11 • 0 comments
Assalamualaikum :)

Tah knape la hari ni rajin sngt nak buad tutor Button Like untok Fanpage untok diletakkan di blog . mungkin sbb slame ni myn dah lame carik tutor Like Button untok Fanpage ni . skrg , bila myn dah tahu , myn pulak nak ajar orang :3 Kahkahkah !

Okay , Jom mula :)

Mula-II korang kena pergi sini dulu ---> Klik sini !

Okay . Dah ? Skrg korang pergi dekat wall fanpage korang . Copy Url Fanpage . tak tahu mana nak cari ? contoh di bwah


Kan korang dah bukak link tadi kan ? Korang tengok bahagian Facebook Page Url . 

Korang isikan , then korang UNTICK sampai jadi mcm bwah ni : 

anak panah merah tu korang letakkan Url Fanpage korang tadi . kotak merah tu korang UNTICK . Dah siap semua , tekan Get Code mcm dalam kotak hijau tu k ?

Dah ? Siap semua ? Tekan Get Code sekarang !!


Sekarang nak letak dekat blog kan ? mcm biasa yaa ;)

Blog biasa : Dashboard -> Design -> Page Elements -> Add a gadget -> html/javascript

Blogskin : Dashboard -> Template . Korang pastekan dekat mana yg korang suka . Bwah Navigation bole , bwah shoutbox pon bole . terpulang :)

Senangkan ? Good Luck !



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hey you , yeah you . No , not you . That other one . You right there ? Yes you . My name is Yasmin. Already forteen years old and now stay in Malaysian.



back to default bg
GIVE ME YOUR WORDS;

"



OTHERS;

>> Our Anniversary
date : 24 March 2013
at:6.37pm


>> YongHwa's Birthday
date : 22 June
at: 12am


>> My Birthday
date: 8 December
at: 12am